Gardeners' Greenhouse with Curved Feature Wall

A stunning set of three buildings for the gardeners at a historic site.

We designed this set of oak-clad, custom-made builds to our client's exact requirements. We developed:

A greenhouse and cold frame;
An office and storage area;
A small store with curved feature wall

Ref: OUT10Download Case StudyCase Study

Client Brief

The Stable Company were asked to manufacture and install three bespoke buildings to replace and enhance the look of some dilapidated land between a church and educational facility. 

The buildings were for the use of the gardeners who maintain the external appearance of the buildings and its grounds.

The Result

Working hand in hand with the architect and the principal contractor, we were able to transform this small strip of land into a space that was fitting to the gorgeous aesthetics of the architecture and standing of the existing buildings surrounding it. 

Our experts interpreted the architect's ideas and made them happen on site, from the custom cladding design to the total bespoke nature of the build. The end result was a stunning set of buildings that fit perfectly with the surroundings. 

Enquire today Plan your next piece

How can we help you?