Twin Classroom

Additional space to a Primary School

Ref: ED32

Functional space created for a growing school who needed to accommodate their early years intake.

Contact UsDownload Case StudyCase Study

Client Brief

The Stable Company designed and installed this twin class room to accommodation Early Years in an expanding school.  By redeveloping this unused space on the site, the school were able to provide an additional intake of children.

The building is approximately 168m2 (20.3m x 8.3m).  Access is gained through a central lobby area with a classroom to each side.  A central toilet area is contained within the lobby.  Both classroom have bi-fold doors to allow the space to be opened up to the play area if required.


Total build time 8 Weeks

Enquire today Plan your next piece

How can we help you?